Kinesiske kødboller

Kinesiske kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :     

Ingredienser:
 Oksekød
 Fårekød
 Svinekød
 Risgryn
 
Opskrift:
Til at lave kødboller af tog de lige store mængder kød af okse, får og svin og skar det i små stykker. Derefter tog de risgryn, som de blandede med det finthakkede kød, to dele ris til en del kød, og de lavede kager eller boller som de stegte.





karakterer:
Opskriften er vist 15539 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hvorfor hedder de kinesiske kødboller når de er fra USA