Kinesiske kødboller
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Amerika Indsendt : |
|
|
Til at lave kødboller af tog de lige store mængder kød af okse, får og svin og skar det i små stykker. Derefter tog de risgryn, som de blandede med det finthakkede kød, to dele ris til en del kød, og de lavede kager eller boller som de stegte.
|
|
Opskriften er vist 15601 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer hey - 2005-01-01 01:01:01 hvorfor hedder de kinesiske kødboller når de er fra USA |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne