Kold græskarsuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : Red : |
|
|
Rens græskar og løg. Kog dem møre i bouillon med anis. Blend derefter massen og fortynd med fløden til en ikke for tyk konsistens. Sæt suppen i køleskabet nogle timer til den er iskold. Vend squash og tomat i olivenolie, krydr med hvidløg og server det på suppen med basilikum.
|
|
Opskriften er vist 14781 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne