Thai græskarsuppe med kokosmælk
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær græskarret i mundrette stykker.
Varm olien op i en stor gryde, tilsæt Rød karrypasta og løg og sauter i 4 minutter. Kom græskar, kokosmælk og kyllingefond i gryden og kog op. Skru ned for blusset, læg låg på gryden og lad simre i 15-20 minutter, til græskarret er mørt. Pas på ikke at koge suppen for længe! Purer halvdelen af suppen i en foodprocessor/blender og kom det tilbage i gryden igen til den upurerde suppe. Varm suppen igennem og server den. |
|
Opskriften er vist 72347 gange,
og udskrevet 1790 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2015-10-27 08:29:55 Karypasta er ikke pasta som spaghetti, men har konsistens al la pesto anonym - 2015-10-20 11:26:34 Hvad er karrypasta for noget?hvad består den af? Cella - 2013-10-12 20:32:50 Rigtig lækker suppe, både mand og børn var vilde med den. Havde tilføjet et fed hvidløg ( brugte også gul karry pasta, da det var det vi havde) og som tilbehør stegt alm rejer i hvidløg og ristet (købe græskarkerner) på panden med salt + hjemmebagt flute:) - en sand fornøjelse:) Tinschen - 2011-11-05 12:11:00 Det er en fantastisk suppe! Prøv den!!!! Jeanne - 2011-11-05 10:18:40 Denne suppe er bare SÅ sindsyg lækker. Jeg laver tit en kæmpe portion og så fryser ned :o).....muuuums.......Har prøvet at svitse en masse rejer i en masse hvidløg, og så puttet dem i suppen, og det er simpelthen bare så utrolig lækkert. MartinVisti - 2010-08-24 16:44:29 Den er godt nok stærk... men har fyldt lidt fløde i så blev den rigtig god. tror jeg prøver næste gang og putter det halve af rød karrypasta for det er det der gør den så stærk.. Marianne van Gool - 2009-10-13 19:07:17 Virkelig lækker suppe. Jeg havde kun gul karrypasta, men prøver næste gang med den røde. De hvidløgsstegte kæmperejer var et godt tip,Line! Gjorde den perfekt. Line - 2008-10-30 09:07:00 Den smager fortryllende. Kan med fordel serveres med hvidløgsstegte kæmperejer. Per - 2007-10-24 12:40:06 Pas på med karryen hvis du ikke er til stærk mad, og i stedet for at blende halvdenel så er det meget nemmere at tage stavblenderen og blende i gryden til suppen er jævnet let. orlin2 - 2005-01-01 01:01:01 smager absolut himmelsk - herligt "kick" fra den røde karry |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne