Kinesisk kyllingepande
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Læg kyllingebrystet til optøning, den nøjagtige tid der står på pakken.
Skær kødet fra benet og skær det dernæst i tynde strimler.
Lægges i en skål.
Pisk citronsaft og sojasauce sammen og hæld det over kyllingen. Lad det trække ca. 15 min. Skær porrer og champignon i tynde skiver. Peberfrugterne i strimler. Læg kyllingestrimlerne til afdrypning på et stykke køkkenrulle, ristes derefter på panden ved stærk varme. Bland heri grøntsagerne, steges indtil de er sprøde. Hæld vand ved og krydr med salt og peber. Serveres med Løse ris og sojasauce. |
|
Opskriften er vist 21154 gange,
og udskrevet 536 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-06-10 00:37:24 Jeg undlod champignon, men det smagte pragtfuld alligevel, og tilberedte det med kinesiske nudler kogt i boulion, og tilføjede en "knivspids" Sambal Olek. Perfekt. Mia, Sandra, Tobias og Rune - 2008-08-26 08:37:22 det smager af kina |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne