Græskar syltet som asier 02
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : Red : |
|
|
Skær græskarkødet i strimler, ca. så tykke og lange som en finger. Læg dem i den sammenrørte, kolde saltlage, og lad dem trække i 1 døgn under let pres.
Afdryp græskarkødet i en si, og kasser saltlagen. Kog en lage af eddike, vand og sukker. Tilsæt krydderiposen, peberrodsskiver og græskarkød, og kog det klart ved svag varme, ca. 20 minutter.
Læg græskarstrimlerne med en hulske i et rent glas. Giv lagen et opkog, tag den fra varmen, og tilsæt evt. konserveringsmiddel. Hæld lagen over græskarkødet, og opbevar "asierne" mørkt og køligt.
|
|
Opskriften er vist 21987 gange,
og udskrevet 956 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Jakob - 2012-10-27 12:54:27 Syltede græskar ovenpå en leverpostejmad er noget af det allerbedste der findes. Prøv det! EJN - 2010-10-31 16:02:49 Kogetiden var i forhold til mine græskar alt for lang. De kogte næsten helt ud, men smagen er ok, så vi vil kalde det chutney. I morgen vil jeg forsøge at lage en ny portion. Mose - 2007-10-22 09:20:03 Konserverer en lage 2 dl eddike ikke?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne