Græskarrelish
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : Red : |
|
|
Skær græskarkødet, de pillede løg og de rensede peberfrugter i små ensartede terninger. Det kræver tålmodighed, men lønner sig.
Bland alle ingredienserne til lagen, bring den i kog, og tilsæt græskarterninger. Kog dem ved jævn varme i 15 minutter. Derefter tilsættes løgstykkerne, og kogningen fortsættes, til alt er klart, ca. 25 minutter.
Først nu tilsættes peberfrugtterninger, og det hele gives et opkog, før det hældes i en stor skål. Lad den stå tildækket i 4-6 døgn.
Hæld skålens indhold i en gryde, og giv det et opkog. Fordel "det faste" i rene glas, og læg en chili i hvert.
Kog lagen i yderligere 5-10 minutter, og fordel den i glassene, der lukkes straks. Lad relishen trække i 1 måned før brugen.
|
|
Opskriften er vist 12105 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne