Græskarrelish

Græskarrelish, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Relish

Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.renset græskarkød
5-600 g.rød peberfrugt
6-700 g.løg
 
 Lage:
2000 g.sukker
5 dl.hvidvinseddike
5 dl.vand
4-6 små tørrede røde chilier
3 spsk.Peberkorn, sorte
3 spsk.blandede syltekrydderier
 
 Endvidere:
1 tørret rød chili til hvert sylteglas
 
Opskrift:
Skær græskarkødet, de pillede løg og de rensede peberfrugter i små ensartede terninger. Det kræver tålmodighed, men lønner sig. Bland alle ingredienserne til lagen, bring den i kog, og tilsæt græskarterninger. Kog dem ved jævn varme i 15 minutter. Derefter tilsættes løgstykkerne, og kogningen fortsættes, til alt er klart, ca. 25 minutter. Først nu tilsættes peberfrugtterninger, og det hele gives et opkog, før det hældes i en stor skål. Lad den stå tildækket i 4-6 døgn. Hæld skålens indhold i en gryde, og giv det et opkog. Fordel "det faste" i rene glas, og læg en chili i hvert. Kog lagen i yderligere 5-10 minutter, og fordel den i glassene, der lukkes straks. Lad relishen trække i 1 måned før brugen.





karakterer:
Opskriften er vist 12101 gange,
og udskrevet 181 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu