Græskarsuppe med spinat
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : Red : |
|
|
Hak græskar og spinat fint og lad det småkoge i en smule vand. Skær løgene i skiver og svits dem gyldne i smør. Tilsæt græskar og spinat samt bouillon og hakkede tomater. Lad suppen småkoge ca. 20 min før den smages til med krydderier. Server flødeskum med fintreven peberrod i. Evt. kan man i stedet for spinat bruge græskarblade.
|
|
Opskriften er vist 13479 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer J. Thomas - 2005-01-01 01:01:01 Den vinder helt klart hvis man også putter hvidløg i og jeg brugte frisk ingefær i flødeskummet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne