Græskarsuppe med spinat

Græskarsuppe med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.græskarkød
200 g.spinat
2 løg
40 g.smør
15 dl.bouillon
3 tomater
 salt
 peber
0.5 tsk.Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Hak græskar og spinat fint og lad det småkoge i en smule vand. Skær løgene i skiver og svits dem gyldne i smør. Tilsæt græskar og spinat samt bouillon og hakkede tomater. Lad suppen småkoge ca. 20 min før den smages til med krydderier. Server flødeskum med fintreven peberrod i. Evt. kan man i stedet for spinat bruge græskarblade.





karakterer:
Opskriften er vist 13471 gange,
og udskrevet 286 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Den vinder helt klart hvis man også putter hvidløg i og jeg brugte frisk ingefær i flødeskummet.