Græskarchutney

Græskarchutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.græskar
1 spsk.salt
3 dl.kryddereddike
200 g.sukker
1 ingefærknold
6 små løg
1 dl.rosiner
1 revet æble
1 spsk.engelsk sauce
2 peberfrugter
 evt.konserveringsvæske
 
Opskrift:
Rens græskarret og skræl det. Skær det i passende stykker og drys dem med salt. Lad græskarrene trække ca. 2 timer, hvorefter de skylles fri for salt. Eddiken med sukker og reven ingefær bringes i kog og de rensede løg samt græskarrene kommes ved. Der gives et opkog på 5 min ad 2 gange. Så tages græskar og løg op med hulske. Rosiner, revet æble samt engelsk sauce tilsættes samt fintskåret peberfrugt. Saucen koger sammen ca. 10 min ved jævn varme. Græskar og løg kommes på skoldede glas og sauce hældes over. Tilsæt konserveringsvæske, hvis det skal holde sig i en længere periode.





karakterer:
Opskriften er vist 21640 gange,
og udskrevet 582 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Superlækker chutney, men jeg forstår ikke, hvorfor man skal koge det op 2 gange á 5 min., hvorfor ikke bare lad det koge i 10 min.?