Græskarchutney
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : |
|
|
Rens græskarret og skræl det. Skær det i passende stykker og drys dem med salt. Lad græskarrene trække ca. 2 timer, hvorefter de skylles fri for salt.
Eddiken med sukker og reven ingefær bringes i kog og de rensede løg samt græskarrene kommes ved. Der gives et opkog på 5 min ad 2 gange.
Så tages græskar og løg op med hulske. Rosiner, revet æble samt engelsk sauce tilsættes samt fintskåret peberfrugt.
Saucen koger sammen ca. 10 min ved jævn varme.
Græskar og løg kommes på skoldede glas og sauce hældes over.
Tilsæt konserveringsvæske, hvis det skal holde sig i en længere periode.
|
|
Opskriften er vist 21640 gange,
og udskrevet 582 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2005-01-01 01:01:01 Superlækker chutney, men jeg forstår ikke, hvorfor man skal koge det op 2 gange á 5 min., hvorfor ikke bare lad det koge i 10 min.? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne