Græskar, syltet som surt

Græskar, syltet som surt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.græskar
3 spsk.groft salt
5 dl.eddike
5 dl.vand
250 g.sukker
 syltekrydderier - f.eks. ingefær hel chili samt sennepskorn
3 løg skåret i skiver
 konserveringsvæske
 
Opskrift:
Rens og skær græskarret ud i småbidder. Kom saltet over dem og lad dem stå og trække i det et par timer. Hæld det uddrevne saft fra. Kog eddiken og vand med sukker og ingefær. Læg græskarstykkerne i og lad dem koge i 6-10 min. Tag græskarstykkerne op og kom chili, sennepskorn og løg i og lad det koge op, inden græskarrene kommer i igen. Næste dag gives lagen et nyt opkog. Der kommes konserveringsvæske ved. Alt fyldes på sylteglas og der bindes for glassene.





karakterer:
Opskriften er vist 19388 gange,
og udskrevet 613 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu