Græskar, syltet som surt
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : Red : |
|
|
Rens og skær græskarret ud i småbidder. Kom saltet over dem og lad dem stå og trække i det et par timer. Hæld det uddrevne saft fra.
Kog eddiken og vand med sukker og ingefær. Læg græskarstykkerne i og lad dem koge i 6-10 min. Tag græskarstykkerne op og kom chili, sennepskorn og løg i og lad det koge op, inden græskarrene kommer i igen.
Næste dag gives lagen et nyt opkog. Der kommes konserveringsvæske ved. Alt fyldes på sylteglas og der bindes for glassene.
|
|
Opskriften er vist 19444 gange,
og udskrevet 613 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne