Stuvede græskar
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : Red : |
|
|
Græskarret skæres ud i små stykker og koges mørt i letsaltet vand, der netop dækker. 2 dl fløde tilsættes og dernæst maizenamel udrørt i koldt vand.
Sovsen koges op, til den opnår en jævn konsistens.
Sovsen smages til med krydderier.
|
|
Opskriften er vist 11229 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne