Græskarpostej
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : Red : |
|
|
Græskarstykket skrælles og skæres i mindre dele, der koges møre i ca. 30 min. Græskarstykkerne tages op af vandet og pureres. De øvrige dele tilsættes efter at løg og hvidløg er hakket fint. Der smages til med krydderier og postejen bages i en smurt ildfast fad ved 180 grader ca. 45 min.
Græskarpostej kan spises på brød eller serveres med syltet surt og tomatsalat.
|
|
Opskriften er vist 14056 gange,
og udskrevet 389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2012-10-07 11:10:59 Den har en rigtig god smag, men den bliver til "smørrepålæg". Jeg prøvede, at køle den af inden jeg tog den ud af formen i håb om, den var blevet fast nok til at kunne skære af, men den har stadig konsistens som en blød leverpostej. Men den smager godt! charles - 2011-08-16 19:53:37 smager godt men den bliver ikkke så stiv at den kan skæres....dog smøres og det skal cirka.40 gram mel i udover og dobelt mængde rasp Tine - 2008-02-04 09:19:03 Den er fuldstændig overraskende lækker. Man kunne være bange for, at den blev for tung, men den er luftig og meget velsmagende. Det kan anbefales, at man serverer tynde strimler af saltsyltede citroner til! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne