Græskarboller
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 113864 gange,
og udskrevet 2835 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2016-03-25 15:00:58 Det må bestemt være 0,5 l og ikke 0, dl vand :). Elena - 2013-02-04 15:45:03 Rigtig god opskrift, en stor favorit her i familien :) Nicole - 2012-10-17 11:54:16 Ved mig manglede der også rigtig meget væske så måtte fylde op med vand og mælk. anonym - 2012-03-09 13:55:06 0,5 dl vand er ikke meget væske så jeg måtte putte mere i for at få det til at passe Anna - 2011-10-27 15:17:06 Det blev til en meget våd dej her, så måtte pøse en masse ekstra mel i og grovmel da hvedemelet slap op. Men nøj de var gode :o) .. - 2011-10-10 18:10:14 der står græskar og ikke græskarkerner, der er pænt meget forskel på de to ting anonym - 2010-10-20 16:27:18 Super gode boller :) anonym - 2010-08-23 15:43:47 skal der kun 0,5 dl vand i? for mit smulere helt vildt hvis jeg følger opskriften? er der noget væde fra græskakernerne, for jeg har bare brugt almindelige kerner fra pose af. Louise - 2009-10-16 20:12:01 Da jeg er nybegynder, var det rart at vide at efter græskaren har været på panden skal det køles af, så gæren ikke slåes i stykker. Ellers er det nogle rigtig dejlige boller, der kan evt. tilsættes græskar kerner, for et ekstra twist. Kirkby76 - 2009-09-17 17:05:19 Super gode boller. Per - 2008-10-20 21:37:57 Er gode som madbrød Ann - 2005-01-01 01:01:01 bollerne er gode ,også til græskarsuppe , men pas på med kanelen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne