Kinesisk høne
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Skær hønen i ret små stykker uden ben og gnid dem med salt, peber og ingefær.
Kog benene af i 3-4 dl vand med salt, gulerødder og selleri.
Si bouillonen og gem grønsagerne
Brun kødstykkerne sammen med hakkede chalotteløg og knust hvidløg i olie. Tilsæt snittede blegselleristilke, renset og strimlet peberfrugter og bouillon og lad retten småsnurrer under låg til alt er mørt. Skær de kogte gulerødder og selleri i små terninger, vend dem i gryden og smag til med sojasauce |
|
Opskriften er vist 11012 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Sarah - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange personers opskrift er det..? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne