Zucca gialla in marinata
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Græskar skrælles og befries for kerner. Skæres i 3 cm tykke stykker og derefter i tynde skiver. Opvarm olien. Vend græskarskiverne i mel og drys overskydende mel af. Steg dem gyldne i den varme olie. Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir eller køkkenrulle. Læg skiverne i et fad i lag sammen med den finthakkede basilikum. Kog det finthakkede hvidløg op med eddike og krydr med salt og peber. Blandingen hældes over græskarskiverne og fadet stilles på køl 3-4 timer.
Server som tilbehør til f.eks kalv eller som en appetitvækker inden forretten. |
|
Opskriften er vist 10912 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne