Græskarbøffer
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Højtid: Halloween Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær den hårde skal af og skær græskaret i ca. 2 cm. skiver.
Kog græskarskiverne halvmøre i rigeligt vand.
Bland sesamfrø, rasp og krydderier. Dyp skiverne i blandingen og steg dem let i smør. Serveres med kartofler. |
|
Opskriften er vist 70139 gange,
og udskrevet 934 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Maja Theresia - 2012-10-25 22:21:40 Det er en nem og enkel opskrift og det smager godt. Jeg er vegetar og spiste dem til kartofler med brun sovs og gule bønner ;) Brugte et græskar fra haven og det var mit første forsøg . Et græskar er et græskar og så længe det ikke er de små pynte græskar, så må de også være spiselige ;) anonym - 2012-10-18 20:01:27 Jeg brugte hokaidogræskar, og kom lidt til at koge det en lille smule for meget, men det smager virkelig godt. Dog ville jeg nok ikke spiser kartofler til, men hellere spise det i stedet for kartofler. Peder - 2010-11-03 15:04:59 Hnilken slags Græskar ?? ( Hokkaido eller Butternut ) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne