Græskarmousse
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : |
|
|
Kog græskarret i vand med salt til den er mør.
Si vandet fra og pres sidste vand fra. Blend det i en blender med æg og fløde og tilsæt salt og peber. Hæld massen op i en passende form og bag den i vandbad i ovnen i ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 17801 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2007-11-07 16:07:49 Jeg fulgte opskriften.Er det en joke, denne opskrift ????? Det bliver en flydende masse. Hvad bruger man det til? Som tilbehør til noget eller forret, eller hvad. Jeg bagte den på 200 grader. Karakteren er helt galt. Hanne Westergaard - 2005-01-01 01:01:01 Jeg vil gøre opskriften mere fedtfattig ved at bruge Græsk Yoghurt 10+ |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne