Græskarmousse

Græskarmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
80 g.græskar
1 æg
½ dl.piskefløde
 salt
 peber
Opskrift:
Kog græskarret i vand med salt til den er mør.

Si vandet fra og pres sidste vand fra. Blend det i en blender med æg og fløde og tilsæt salt og peber.

Hæld massen op i en passende form og bag den i vandbad i ovnen i ca. 15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 17744 gange,
og udskrevet 259 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-07 16:07:49
Jeg fulgte opskriften.Er det en joke, denne opskrift ????? Det bliver en flydende masse. Hvad bruger man det til? Som tilbehør til noget eller forret, eller hvad. Jeg bagte den på 200 grader. Karakteren er helt galt.

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg vil gøre opskriften mere fedtfattig ved at bruge Græsk Yoghurt 10+