Græskarhachis
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : |
|
|
Græskar skrælles og skæres i tern, koger knapt møre og afdrypper. I smørret brunes de hakkede løg og mel drysses på. Væde og krydderier tilsættes. Sovsen farves brun og græskartern kommes i. Serveres med smilende æg og brunede kartofler
|
|
Opskriften er vist 11128 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne