Karry- og græskarsuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Fjern kerner og skræl fra græskarret. Tilovers bliver ca. 250-300 g rent kød som skæres i grove tern. Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Sauteres letgylden i fedtstoffet inden der tilsættes græskartern og karry. Sauteres af i 5 minutter inden der tilføjes bouillon og kommen. Koges under låg i ca. 20 minutter. Tomaten befries for skind og kerner og skæres i mindre tern. Når suppen er kølet lidt ned køres den i foodprocessoren. Hældes tilbage og smages til med sambal oelek, salt og peber. Fløden tilsættes og der pyntes med tomattern og persille.
Suppen smager godt både kold og varm.
|
|
Opskriften er vist 31035 gange,
og udskrevet 902 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (92 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-10-05 22:10:23 Så lækker! Også uden fløde.. Anya - 2010-06-16 10:37:11 Man behøver ikke fløde - hvis man gerne vil have slankeversionen, så smager det også skønt uden. :-) inger - 2005-01-01 01:01:01 dejlig krydret mos. Spis med godt brød til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne