Karry- og græskarsuppe

Karry- og græskarsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5-600 g.orangekødet græskar
1 løg
1 fedhvidløg
10 g.smør eller margarine
1 spsk.karry
5 dl.grøntsagsbouillon
0.5 tsk.kommen
1 bøftomat
0.5-1 tsk.sambal oelek
 salt
 peber
1 spsk.Cheasy fraiche 9%
 
 Pynt:
 persille
 
Opskrift:
Fjern kerner og skræl fra græskarret. Tilovers bliver ca. 250-300 g rent kød som skæres i grove tern. Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Sauteres letgylden i fedtstoffet inden der tilsættes græskartern og karry. Sauteres af i 5 minutter inden der tilføjes bouillon og kommen. Koges under låg i ca. 20 minutter. Tomaten befries for skind og kerner og skæres i mindre tern. Når suppen er kølet lidt ned køres den i foodprocessoren. Hældes tilbage og smages til med sambal oelek, salt og peber. Fløden tilsættes og der pyntes med tomattern og persille. Suppen smager godt både kold og varm.





karakterer:
Opskriften er vist 31035 gange,
og udskrevet 902 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (92 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-05 22:10:23
Så lækker! Også uden fløde..

  -   2010-06-16 10:37:11
Man behøver ikke fløde - hvis man gerne vil have slankeversionen, så smager det også skønt uden. :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
dejlig krydret mos. Spis med godt brød til.