Hjemmelavet tomatpure
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : |
|
|
Skyl tomaterne, hak dem groft og kom dem i en gryde.
Koger ved svag varme i ca. 45 min. indtil de er kogt helt ud.
Blendes og presses igennem en sigte, for at holde evt. skind og kerner tilbage.
Kom massen tilbage i gryden, og kog den ind til en passende konsistens.
Smag til med salt, peber og sukker.
Fryses i mindre portioner, eller kommes på glas overhældt med olivenolie som forsegling på toppen. Opbevares i køleskab.
|
|
Opskriften er vist 94460 gange,
og udskrevet 1620 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Allan - 2019-09-10 16:29:48 Så ikke tomatpure men tomatkoncentrat O.P Stormholt - 2018-08-17 17:29:26 Med en god blender er det helt unødvendigt at si det første kog. Blenderen findeler alt og det er med til at give pureen smag. Jette - 2015-09-22 13:58:55 Til ca 2 l pure bruger jeg kun ganske lidt sukker og salt. 1/2 tsk af hver. Det kan også fint undværes helt. Man smager jo maden til alligevel. Laver det desuden altid med oregano og basilikum. 1 spk tørret af hver til 2 liter siet pure. Indkoger derefter til 1 liter inden det fryses. Hanne - 2009-08-20 13:10:54 Til Karen Jeg tror "voksenvenlig" betyder, hvor meget sukker til f.eks. 1 kg tomater??? karenlarard - 2005-01-01 01:01:01 behøver ikke mængde angivelse pepitaly - 2005-01-01 01:01:01 Jeg ville gerne om i lavede den udmærkede opskrift voksenvenlig! jeg kan ikke finde antal tomater eller gram / cl |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne