Ymerris

Ymerris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
10 dl.mælk
125 g.grødris
1 vanillestang
 salt
 
50 g.hakkede mandler
2 dl.piskefløde
2 dl.ymer
 vanillesukker
 sukker
 Kan evt. smages til med lidt portvin eller sherry
 
Opskrift:
Mælken bringes i kog, og risene tilsættes. Småkoger under låg 50-60 min., til grøden er jævn. Grøden smages til med salt.
Tag vanillestangen op, afkøl grøden.

Hak mandlerne. Rør mandlerne i den kolde grød sammen med ymeren.

Pisk fløden stiv, kom den forsigtigt i det øvrige. Smage til med sukker og vanillesukker





karakterer:
Opskriften er vist 21978 gange,
og udskrevet 466 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne opskrift har jeg ledt efter længe, og nu fandt jeg den endelig...Den er ubeskrivelig god med lun Hindbær eller Jordbær sovs