Ymerris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : |
|
|
Mælken bringes i kog, og risene tilsættes. Småkoger under låg 50-60 min., til grøden er jævn. Grøden smages til med salt.
Tag vanillestangen op, afkøl grøden. Hak mandlerne. Rør mandlerne i den kolde grød sammen med ymeren. Pisk fløden stiv, kom den forsigtigt i det øvrige. Smage til med sukker og vanillesukker |
|
Opskriften er vist 22049 gange,
og udskrevet 466 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Anette - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift har jeg ledt efter længe, og nu fandt jeg den endelig...Den er ubeskrivelig god med lun Hindbær eller Jordbær sovs |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne