Gazpacho 03
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Dyp tomaterne i kogende vand i ½ minut, skyld dem under koldt vand og tag skindet af. Bland tomater, brødkrumme, agurk, rød peberfrugt samt salat- og hvidløg i en skål.
Stænk sherry over, hæld ca. 4 dl af bouillonen ved og lad blandingen trække 10 min., før den blendes i foodprocessor.
Spæd med yderligere bouillon til den ønskede konsistens er opnået og smag til med salt, peber samt en anelse sukker.
Lad suppen trække koldt til serveringen. Anret den i skåle med agurk, peberfrugt og rødløg på topeen og brødcroutoner ved siden af. |
|
Opskriften er vist 20339 gange,
og udskrevet 495 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Spansk gift - 2007-06-14 14:03:50 Gazpacho laves ALDRIG med bouillon |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne