Pærer med Daim drys

Pærer med Daim drys, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jannich

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kogelage:
1 citron
7 dl.vand
85 g.sukker
10 g.tørrede ingefær
400 g.skrællede pærer
 
 Creme:
1.5 dl.piskefløde
75 g.knust Daim bar eller Daim kugler
1 spsk.finthakket syltet ingefær
1 tsk.lage fra syltet ingefær
 
 Pynt:
 Hakket Daim eller Daim kugler
 
Opskrift:
Kogelage
Skær skallen af citronen med fx. en kartoffelskræller. Bring vand, sukker, ingefær og citronskal i kog. kog lagen ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Halver pærerne og fjern stilk, blomst og kernehus. Kog pærerne i lagen i ca. 5 min.
Stil dem til afkøling - stadig i lagen.

Creme
Pisk fløde og Daim til en let skum og smag til med ingefær og lage. Fordel cremen på 4 portionstallerkner. Tag pærerne op af lagen, dup dem tørre og skær dem i tynde lameller, som en vifte. Anret pærerne på cremen og pynt med Daim.





karakterer:
Opskriften er vist 9812 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu