Pærer med Daim drys
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt af : Jannich Indsendt : Red : |
|
|
Kogelage
Skær skallen af citronen med fx. en kartoffelskræller. Bring vand, sukker, ingefær og citronskal i kog. kog lagen ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Halver pærerne og fjern stilk, blomst og kernehus. Kog pærerne i lagen i ca. 5 min. Stil dem til afkøling - stadig i lagen. Creme Pisk fløde og Daim til en let skum og smag til med ingefær og lage. Fordel cremen på 4 portionstallerkner. Tag pærerne op af lagen, dup dem tørre og skær dem i tynde lameller, som en vifte. Anret pærerne på cremen og pynt med Daim. |
|
Opskriften er vist 9808 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne