Hybensaft kogt
Hovedingrediens : Bær - Hyben Indsendt : |
|
|
Frugterne befries for blomst og stilk. Store hyben må også flækkes og befries for kerner. Frugten skylles. Vand og citronsyre bringes i kog. Halvdelen af frugten hældes i og koges af til saft under låg 10-15 min. Hybenfrugterne løftes op med en hulske, og resten hældes i gryden og koges af i samme vand. Saften sies fra og koges op med sukker, tilsættes konserveringsmiddel og fyldes på mørke flasker, der proppes med det samme.
|
|
Opskriften er vist 33842 gange,
og udskrevet 531 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer rikke - 2018-05-10 12:52:20 hvorfor lige mørke flasker? anonym - 2014-08-03 11:25:08 Er det 4 kg renset hyben? Har været igang, men efter 15 min. under låg var de nærmest brændt fast. Brugte ca. 1 kg. renset frugt til 11/2 l vand. og der var absolut ingen saft... :/ piv - 2009-08-14 22:40:11 Det er super, det giver noget lækkert saft. Har lavet efter denne opskrift de sidste par år og det vækker glæde hvor det kommer frem :) anonym - 2009-07-29 10:57:28 god og nem opskrift kan anbefales giver en lækker saft hilsen birgitte i åbenrå |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne