Blommer i hybensaft
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : |
|
|
De skyllede blommer afdryppes og prikkes. Blomst og stilk klippes af hybenfrugterne. De hældes i kogende vand, tilsat citronsyre og koges under låg 15 min. Lagen sies fra og bringes i kog med sukkeret. Blommerne tilsættes. Når lagen perler i kanten, holdes blommerne på svagt kog 20-30 min. efter størrelsen. De lægges i skyllede glas. Lagen koges ind uden låg 10 min. Vanillesukker og konserveringspulver tilsættes. Lagen hældes over blommerne. Glassene lukkes.
|
|
Opskriften er vist 16237 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne