Pære i hybensovs
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : |
|
|
Skræl pærerne, del dem i halve og tag kernehusene ud. Kog dem møre i vandet sødet med honning. Læg pærehalvdelene med den buede side op på et serveringsfad. Rør hybenmosen med lidt pærevand og bred mosen over pærerne. Smut mandlerne og skær dem i strimler. Stik dem ned i pærerne.
|
|
Opskriften er vist 10345 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne