Hybenparfait
Hovedingrediens : Bær - Hyben Indsendt : Red : |
|
|
Kom de rensede, skyllede hyben i en gryde med vand, citronsaft, honning, sukker og den flækkede vanillestang. Lad det simre ca. 20 min., indtil frugterne er helt møre. Tag vanillestangen op og blend resten til en tyk puré.
Hæld det tilbage i gryden og pisk æggeblommerne i. Pisk over svag varme, til cremen bliver tyk. Hæld den over i en skål og lad den afkøle. Pisk fløden til skum og vend den i den afkølede hybencreme. Fyld det i en form, som stilles i fryseren 3-4 timer. Vend isen ud af formen og server den med brombær vendt i en kraftig sukkerlage (1 dl. sukker og 1½ vand kogt igennem). |
|
Opskriften er vist 9425 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne