Hybentrifli
Hovedingrediens : Bær - Hyben Indsendt : Red : |
|
|
Kom de rensede, skyllede hyben i en gryde med vand og den flækkede vanillestang. Lad det simre ca. 20 min., til frugterne er helt møre. Tilsæt sukker og citronsaft og lad det koge et par min.
Si lagen over i en ren gryde og kog den ind til en tyk sirup. Vend frugterne i siruppen og lad det afkøle. Bland creme fraiche og piskefløde og pisk det til skum. Læg groftknuste kager, hyben og creme lagvis i dessertglas og server straks. |
|
Opskriften er vist 12536 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne