Hybentrifli

Hybentrifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.rensede hyben
2.5 dl.vand
0.5 vanillestang
100 g.sukker
1 spsk.citronsaft
1 dl.cremefraiche 38%
1 dl.piskefløde
16-20 ghiottini (italienske mandelsmåkager) eller makroner
 
Opskrift:
Kom de rensede, skyllede hyben i en gryde med vand og den flækkede vanillestang. Lad det simre ca. 20 min., til frugterne er helt møre. Tilsæt sukker og citronsaft og lad det koge et par min.

Si lagen over i en ren gryde og kog den ind til en tyk sirup. Vend frugterne i siruppen og lad det afkøle.

Bland creme fraiche og piskefløde og pisk det til skum. Læg groftknuste kager, hyben og creme lagvis i dessertglas og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 12488 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu