Hybenkompot
Hovedingrediens : Bær - Hyben Indsendt : |
|
|
Friske hyben befris for kerner og blomst og skylles godt. Sukker smeltes til karamel i en gryde. Tilsæt hybenskallen og balsamico samt æblesaft og lad kompotten småsimre lidt til hybenskallerne er næsten møre. Hvis det bliver nødvendigt, kan der tilsættes lidt ekstra æblesaft under kogningen.
Kompotten kan serveres kold eller varm, alt efter ønske.
|
|
Opskriften er vist 20636 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 vil vinde en hel del ved en stang vanillie |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne