Rosensaft sukkerfri
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Vandet bringes i kog, de rene og udsøgte rosenblade kommes i og koges i 5 minutter under låg.
Den smukt farvede saft sies fra, tilsættes citronsyre og koges godt igennem.
Saften hældes på en flaske.
Rosensaft anvendes f.eks. Til gelerand, evt. blandet med hvidvin og citronsaft.
|
|
Opskriften er vist 16333 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne