Rosengele sukkerfri
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Vandet bringes i kog, de rene og udsøgte rosenblade kommes i og koges i 5 minutter under låg.
Den smuktfarvede saft sies fra, tilsættes citronsyre og koges godt igennem.
Saften tilsættes den i koldt vand udrørte melatin og hældes i gelekopper eller glas.
|
|
Opskriften er vist 19140 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Kiol635£ - 2010-07-13 11:54:39 Brug rosenblade fra roser med duft. Mørkerøde rosenblade giver en flot dyb rød farve. lisulbrandt - 2009-07-13 11:28:10 Jeg ville gerne lave ribsgele, kan jeg bruge den samme opskrift med citronsyre og atamon? farmor54 - 2008-06-14 19:06:39 Det er da helt fint at vi kan skrive kommentar, men der er da nogle det er i tvivl i nogle af de opskrifter der er og spørger til hvorfor eller hvordan får de svar ? det er en helt god kogebog som en nem at gå til hvis man da ikke er i tvivl. Jeg er da selv ikke i tvivl at jeg ikke ville prøve storkroser ! stagelund - 2007-09-05 17:05:40 skal det værer fra alm. roser, eller kan stokroser bruges???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne