Syltede hyben sukkerfri
Hovedingrediens : Bær - Hyben Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Store, faste, knapt modne hyben vaskes og befries for blomst.
Stilkenderne skæres af, og kærnerne tages ud med mokkaske.
Hybene koges i vandet sammen med vinsyren til de er halvklare, tages op med en hulske og kommes i et atamonskyllet glas. Saften koges ind i nogle minutter, tilsættes atamonen og 1 tsk, flydende sødestof og hældes over de kogte hyben. Anvendes til pynt i frugtsalat eller lignende. |
|
Opskriften er vist 16698 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne