Hybensaft sukkerfri
Hovedingrediens : Bær - Hyben Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Hybenen vaskes og befris for blomst og stilk.
Det kogte afkølede vand tilsat vinsyre hældes over, atamonopløsningen tilsættes, og der lægges pres over (f.eks. en skoldet atamonskyllet tallerken).
Krukken tilbindes med syltepapir og henstår køligt i 2 måneder, hvorefter saften sies fra og hældes på mørke flasker, som tilbindes.
Det er en c-vitaminrig saft, der også kan anvendes til hybensuppe og hybengelerand. |
|
Opskriften er vist 19720 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer hybensft - 2007-02-03 21:58:44 allerbest |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne