Syltede hele gråpærer sukkerfri
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Pærerne skrælles og lægges straks i eddikevandet.
Pærerne koges over svagt blus til de er møre.
Med en strikkepind kan man prøve om de har fået nok.
Pærerne lægges i en atamonskyllet krukke eller glas.
Væden tilsættes sødestof og atamon, gives et opkog og hældes derefter over pærerne.
Krukken tilbindes straks.
|
|
Opskriften er vist 22871 gange,
og udskrevet 405 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-08-27 09:54:07 hvad er flydende sødestof? Marianne - 2009-09-25 19:03:20 Atamon mister sin virkning ved 100 grader. Atamon skal altid tilsættes efter kogning. Bodil W. Meyer - 2007-09-23 10:47:51 Hov, der er vist noget galt, så vidt jeg ved må Atamon først tilsættes, når "massen" er gået af kog. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne