Syltede ingefær sukkerfri
Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Rødderne skrabes ligesom nye kartofler, lægges straks i vand tilsat citronsaft og skæres i små stykker på størrelse med små hasselnødder.
Stykkerne koges i frisk vand, tilsat citronsyren og saften af en halv citron i 30 minutter. Der skummes af og til, sødes med sødestoffet, og ingefærrødderne hældes i et atamonskyllet glas. Ingefær anvendes til at blande i is, i flødeskum, i appelsinmarmelade, i clara flødeost eller kvark osv. Og er fint til melon og ymer. |
|
Opskriften er vist 17280 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne