Syltede ferskner med sherry sukkerfri
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Fersknerne aftørres, skoldes, afskindes, halveres og kærnen fjernes.
Vandet blandet med citronsyre, citronsaft og sødestoffet varmes op, fersknerne kommes i og koges ved svag varme til de er møre men stadig faste (prøv med en strikkepind).
De tages op efterhånden som de er møre og lægges i et atamonskyllet glas.
Lagen koges op, skummes, tilsættes atamonen og sherry, koges op igen og hældes over fersknerne.
Glasset tilbindes.
|
|
Opskriften er vist 15945 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne