Bee hoon suppe
Hovedingrediens : Svinekød - Svineribben Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
En gryde med vand bringes i kog, hvorefter svinekødet og benene kommes i og koges til kødet er mørt.
Kødet tages op, men benene skal blive i suppen.
Varm en pande med olie og steg rejerne sammen med hvidløg. Tilsæt lidt vand og lad det koge på panden i ca. 1 min., hvorefter rejerne tages op. Hæld suppen fra panden over i den anden suppe. Løget snittes og ristes på panden. Sæt "bee hoon"-ene i blød i koldt vand. Tilsæt salt, peber, vetsin og soya til suppen, og lad den koge igen og "bee hoon" tilsættes og koges et øjeblik, hvorefter der slukkes. "Bee hoon"-ene tages op på en dyb tallerken i passende portioner. Kødet skæres i skiver og kommes på sammen med rejer, ristede løg og snittede porrer. Til sidst hældes suppen over. Tips: Vetsin er det samme som "Det 3. Krydderi" |
|
Opskriften er vist 27091 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2008-11-17 08:52:25 det var måske også en god ide at skrive MÆNGDE af ingredienserne. stubbing - 2008-06-02 15:16:05 Godt vi har google, bee hoon er risnudler. Per - 2005-01-01 01:01:01 Bee hoon er jeg ikke helt sikker på om det er kinesiske nudler/spagett eller om det blot er et varenavn, men hvis man læser opskriften så er det vist ikke helt forkert med risnudler Per - 2005-01-01 01:01:01 Vetsin er Det tredie krydderi Flemming - 2005-01-01 01:01:01 Det er da utroligt, at en hjemmeside der er så seriøs som denne, ikke kan finde ud at at fortælle hvad bee hooh og vetsin er ????????? Holm - 2005-01-01 01:01:01 Jeg vil også gerne vide: Hvad i alverden er "Bee hoon"?- Og hvorfor ikke lave en "Alletiders ordbog" over ingredienser som indgår i kogebopgens opskrifter, men som ikke er almindeligt kendte i det danske køkken. anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvad er bee hoon og vetsin ??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne