Auberginer i tomatsauce
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 141133 gange,
og udskrevet 3140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (49 stemmer) |
|
Kommentarer Lena - 2015-07-13 14:14:17 En lækker ret. Dog brugte jeg kun en anelse olie til at stege auberginerne i. Er ikke den store fan af mozzarella, så jeg brugte feta. Det smagte fantastisk. En lille strint citron før den kommer i ovnen var heller ikke dårligt Gallifreyan - 2014-08-17 19:21:26 Super god ret. Brugte dog kun i om egnen af 1 dl olie, ved slet ikke hvad resten af olien skal til for? Er god med hvidløgs flutes eller salat til den her ret så tunge ret :) Michael - 2013-06-07 01:32:53 Drop olien og steg/grill auberginerne på en steghed tør pande/gril til de får kulør. sue - 2011-01-26 21:20:45 tror altså bare ikke jeg er til auberginer :( Synes ikke det smagte godt, men manden spiste rub og stub:) Per - 2009-04-21 12:25:54 Til karen På billederne er de også skåret i skiver, så det er rigtigt nok. Natasha - 2009-04-20 10:04:04 Jeg forstår ikke rigtig beskrivelsen. Fordi der står at man skal skære dem i 1 cm tykke skiver men på billederne er der vist at man skal skære dem halve over er der nogen der kunne hjælpe????????????? Georg T. Amsinck - 2008-11-11 17:41:41 Jeg har lavet retten et par gange og synes den er ualmindelig god. Jeg har et dog et problem med mozzarellaen, som bliver gummiagtig ved opvarmning. Skal den ikke flyde ud? Kan det skyldes kvaliteten? Jeg finder i øvrigt, at mængden af løg og mozzarella med held kan varieres. Winnie - 2008-10-13 18:46:08 Super lækker - men der manglede mange krydderier Martin - 2008-06-19 13:49:37 bestemt forrygende god, men man kan godt blive lidt træt af al det tomat og ost Gert Andersen - 2008-02-07 19:52:42 En virkelig dejlig ret, som jeg har fået flere gange hos mine venner i Italien. Denne gang stegte jeg auberginerne i en vergine olie tilsat citroner og det var en rigtig god ide, syntes jeg selv, prøv det. Lene - 2007-05-22 07:45:45 Jeg laver den med halv squash halv aubergine, det giver lidt mere variation. Tilsæt hvidløg til tomatsaucen. Rigtig god opskrift. Tanja - 2007-05-11 19:32:34 en dejlig opskrift syndes jeg, Havde dog ingen parmesan og mozzarella ost hjemme men brugte alm. revet ost som på lasagne og tilsatte lidt spicy krydderier, hvidløg og en stærk chili... syndes bare der var for lidt sovs så næste gang vil jeg prøve at tilsætte lidt mælk eller bare vand!! uuummmhh god til hvidløgsbrød Per - 2007-04-21 22:01:11 Det passer med 4 auberginer og 3 kugler mozzarella, sluttede af med aubergine. Læg auberginerne over hinanden. så er det nemt at dele det i 4. Karen - 2005-01-01 01:01:01 Det er bare en rigtig god lækkerbidsken. Jer er eller ikke meget til mozzarella, men her er det meget delikat. Nønne Lønne - 2005-01-01 01:01:01 Til en vegansk version anvendes vegansk mozzeralla fom Tofutti. Drys generøst med gode oliven. Saucen kan smages til med hvidløg. Lidt sukker forstærker og beriger smagen af tomat. Lidt tomatpure eller lidt soltørrede tomater er også fin i saucen. Retten nydes med brød og pasta eller med brød og polenta (gerne afkølet og skåret ud og grillet på en grillpande). |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne