Lam i fad 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Løg og lammekød skæres i store tern og brunes på en pande i margarinen.
Tomaterne skoldes, flås og skæres i kvarte. Auberginer, courgetter og peberfrugter skæres i store tern. Grøntsagerne lægges i bunden af et stort smurt ovnfast fad eller en lille bradepande Kød og løg, salt og paprika fordeles oven på grøntsagerne. Lidt margarineklatter lægges over kødet. Låg eller alufolie lægges på fadet. Stilles i ovnen 1 1/2-1 3/4 time ved 180 grader, til kød og grøntsager er møre. Giv Groft brød til. Tips: Ovntiden afhænger af fadets størrelse, jo tættere grøntsager og kød ligger i fadet, jo længere tid skal retten stå i ovnen. Auberginer og courgetter kan svitses i lidt margarine inden de lægges i fadet. Margarinen over retten kan så undlades. |
|
Opskriften er vist 13814 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne