Lammebov i citronsauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Lammeboven lægges i en lille gryde og vand hældes ved, så det dækker. Boven bringes i kog og skummes. Salt, peber og laurbærblad tilsættes. Citronen skrælles tyndt og skrællen kommes i gryden sammen med gulerødder og porre skåret i mindre stykker.
Lammeboven småkoger under låg i 1-1 1/4 time, til den er mør. Boven tages op og pakkes i folie, så den holder sig varm. Suppen sies og koges ind uden låg, til ca. halvdelen er tilbage. Jævnes med majsstivelse udrørt i fløde og smages til med citronsaft, salt og peber. Boven skæres i skiver og serveres med saucen samt kartofler eller ris og årstidens grøntsager. Tips: Saucen kan tilsættes klippet dild. |
|
Opskriften er vist 11675 gange,
og udskrevet 515 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne