Grøn tomatmarmelade med appelsin og ingefær
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Grønne tomater Indsendt : Red : |
|
|
Tomater, appelsiner og citroner skylles og køres engang igennem kødmaskinen sammen med den syltede ingefær. Mosen opvarmes til kogning og småkoger i et kvarter.
Rød melatin blandes med et par spiseskefulde af sukkeret. Melatinmængden kan varieres lidt alt efter, hvor stiv man ønsker marmeladen. Resten af sukkeret tilsættes den kogende mos. Evt. kan op til halvdelen af sukkeret erstattes af sødemiddel i flydende eller pulverform eller som tabletter. Sødemiddelmængden skal i sødeevne svare til den sukkermængde, den erstatter. Sødemidlet gør marmeladen mere kalorielet og vil ikke kunne smages. Mosen med sukker og sødemiddel omrøres og småkoger videre i 5 minutter. Under kraftig omrøring tilsættes Melatin/sukkerblandingen drysses i lidt ad gangen. Kog kraftigt i 2 minutter. Hæld marmeladen i varme, Atamonskyllede glas. Bind til med det samme. |
|
Opskriften er vist 29804 gange,
og udskrevet 886 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Sonja Hashøj - 2009-10-15 13:38:43 Det er en aldeles dejlig marmelade. Den smager lidt af appelsin med et strejf af tomat. Den må være god til både ost, kød og fisk, men nok ikke alene |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne