Ostestænger
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Bagetid 6-8 min. ved 200g.
Smuldr smørret i melet. Tilsæt ost og paprika, og ælt dejen let sammen. Læg den i køleskab mindst ½ time. Rul dejen ud på et melet bord, ca. ½ cm's tykkelse. Skær den ud i stænger med en kagespore, ca. 1x10 cm. Læg dem på bageplade og bag dem øverst i ovnen til de er gyldne. Servér dem lune, fx. til en drink, til suppe eller til en osteanretning som afslutning på en middag. Tips: Ostestængerne er velegnede til dybfrysning. |
|
Opskriften er vist 38539 gange,
og udskrevet 716 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (35 stemmer) |
|
Kommentarer caroline - 2007-12-29 17:33:38 hej.. den er rigtig god.. vi fik dem til nytårsaften da vi hørte dronningens nytårs tale.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne