Laksepie
Hovedingrediens : LakseFisk - Garvet laks Indsendt : |
|
|
Man hakker smørret ud i melet og samler dette med koldt vand, ælter dejen sammen, og lader den ligge koldt nogle timer. Derpå rulles dejen ud og kommes i en smurt form eller et ildfast fad og stilles koldt i 15 minutter. De lægger en dobbelt smurt foliestrimmel mod dejen hele vejen rundt, prikker bunden og bager pien ved 235° i 10 minutter. Lidt før kan de fjerne folien. Dejen afsvales og tages fra formen, eller den bliver i det ildfaste fad.
|
|
Opskriften er vist 10035 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-03-09 14:52:51 Porrer sauteres på en pande i lidt smør, lægges i bunden af tærten. Strimler af gravlaks lægges ovenpå, drys med fintklippet dild. Pisk æg og fløde sammen og kryder med salt og peber hæld over. Bages ved 200 grader C 20-40 minutter til den er gylden. anni - 2005-01-01 01:01:01 efter min mening er tilberedelsen lidt mangelhaft beskrevet. Hvordan tilbereder man fyldet, og hvor længe skal pien så bage? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne