Ålesuppe
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Indsendt : Red : |
|
|
Skær ålen i 3 - 4 cm. lange stykker. Kog den op i 1 liter vand tilsat 1 spsk. salt. Skum grundigt. Træk gryden til side.
Skræl og skær fennikel, gulerod og løg i stykker under rimelig hensyntagen til størrelsen af suppeskeen. Sautér urterne i olivenolien sammen med citronskallen. Kom hvidvin på og krondild ved og kog ca. 5 minutter. Smag et par gange undervejs om kronddilden har givet nok smag. Tag den så op. Kom ålestykkerne og 3 dl. af det vand de har kogt i ned til urterne. Småkog yderligere ca. 5 minutter til ålekødet slipper benet. Smag til med salt, peber og citronsaft. Kom evt. hakket dild i suppen umiddelbart før serveringen. |
|
Opskriften er vist 15706 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne