Hjerting fiskesuppe med hellefisk og rejer
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Oprindelsesland : Danmark Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien i en tykbundet gryde og svits løg og hvidløg, tilsæt laurbærblade, timian, merian, fiskebouillon og hvidvin, lad det koge igennem og sigt suppen.
Skold og flå tomaterne og skær dem i både, fjern kerner, pil rejerne og skær hellefisken i tern på 2x2 cm, kog suppen op og læg fiskestykkerne i, lad det koge i ca. 1 minut. Kom rejer og tomater i. Herefter må suppen ikke koge. Hæld suppen i 4 dybe tallerkner og server groft brød til. |
|
Opskriften er vist 24615 gange,
og udskrevet 562 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne