Islandske muffins
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Island Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker hvidt og kom vanilien i. Bland melet med bagepulver og cacao og kom det i. Kog mælken op med margarinen og bland det i dejen lidt efter lidt. Hældes i papirsforme og bager i 15 min. ved 180°. Smelt glasuren sammen og hæld den over de afkølede kager.
|
|
Opskriften er vist 24802 gange,
og udskrevet 705 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (48 stemmer) |
|
Kommentarer Laila - 2013-01-04 20:48:06 Super gode Kristin - 2012-05-16 13:32:56 Det er dejligt at finde sådan en fantasisk opskrift fra sit eget land. Signe - 2008-10-16 14:01:36 De er meget lette at lave, og de smager meget godt. Lene - 2008-08-30 15:45:28 Meget lækre muffins, fik 15 stk af de store papirsforme fam. Kristensen - 2008-08-16 12:45:21 Vi bagte dem i 15 min og de blev fine. Der blev omkring 40 kager bagt i papirforme. Fam. Kristensen - 2008-08-08 09:55:46 Den er KANON. Jeg kender den som "Gudbjörgs skolekager", som jeg fandt for 10 år siden. Jeg har ledt efter opskriften de sidste 2-3 år, fordi min papirversion er gået tabt. TAK anonym - 2005-01-01 01:01:01 Bages 20 min anonym - 2005-01-01 01:01:01 Istedet for vanilieessens kan bruges vaniliesukker anonym - 2005-01-01 01:01:01 Pas på ikke at fylde formene for meget |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne